www.eenblaasontsteking.nl
Valuta:
sportschoenen sale, sportkleding voor mannen, heren schoenen,kleding online Heren
<
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Op Site is uw volledige tevredenheid onze voornaamste prioriteit voor langdurige zaken tussen ons, wij bieden de retour- en uitwisselingsinstructie. Voordat u goederen wilt retourneren, neem dan contact met ons op via email om het probleem te bespreken die u eerst hebt. Meestal kunnen we het probleem oplossen door technische ondersteuning te geven en u hoeft niets terug te sturen.

Replacemen

Binnen 30 dagen (vanaf de datum dat de producten werden ontvangen), kunt u de producten die u kiest, u niet bevredigen in termen van kleur of grootte, maar kan worden teruggegeven en vervangen onder de volgende voorwaarden. U moet de producten in het originele pakket terugsturen (u betaalt de verzendkosten). De producten zouden niet moeten zijn gebruikt (behalve uitproberen). Als we de producten intact ontvangen, vervangen we deze met nieuwe en verzenden ze terug naar u. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u verzenden, dienen u ook te betalen. Voordat u de artikelen voor vervanging verzendt, kunt u de verzendkosten voor verzending overmaken om eerst de vervangen artikelen van ons te retourneren. Zodra de betaling is voltooid, zullen we de door u verzonden items vervangen.

Terugbetalingen

Wij nemen graag binnen 30 dagen na aankoop van de goederen terug, of ruilen, binnen 30 dagen na aankoop (vanaf de datum waarop de producten werden ontvangen). Let op: de site is niet verantwoordelijk voor retourzendingen.), Als u de producten met kwaliteitsproblemen vindt ( Niet-menselijke factoren of niet-bestendige externe schade), het kan worden teruggestuurd en vervangen. U moet de producten in het originele pakket terugsturen naar ons. Als we de producten intact ontvangen, zullen we deze vervangen door nieuwe en ze opnieuw naar u terugsturen. Wij betalen de verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u verzenden. (Opmerking: het is onze kwaliteitscontroleprovider die een definitief oordeel geeft over de vraag of de kwaliteitsproblemen veroorzaakt zijn door persoonlijke factoren of niet-resistente externe schade. De gekochte producten worden niet gerepareerd, vervangen of gratis teruggestuurd als de kwaliteitsproblemen zijn Veroorzaakt menselijke factoren of vermijdbare schade.)

Retour en volledige terugbetaling

In 7 dagen (vanaf de datum dat de producten werden ontvangen), als u de producten met kwaliteitsproblemen vindt, kan deze worden geretourneerd en terugbetaald. U moet de producten in het originele pakket terugsturen (u betaalt de verzendkosten). Wanneer we de producten intact ontvangen, zullen wij u een volledige terugbetaling van het aangekochte item (verzendkosten niet meegeleverd) geven. (Opmerking: het is onze kwaliteitscontroleprovider die een definitief oordeel geeft over de vraag of de kwaliteitsproblemen veroorzaakt zijn door persoonlijke factoren of niet-resistente externe schade. De gekochte producten worden niet gerepareerd, vervangen of gratis teruggestuurd als de kwaliteitsproblemen zijn Veroorzaakt menselijke factoren of vermijdbare schade.)

Terug